Tilaa ekologista pellettiä lämmitykseen ja eläimille Hämeenlinnan Lammilta

Jalmak Oy myy puu- ja olkipelletit lämmitykseen sekä eläinten kuivikkeeksi, alustaksi ja virikkeeksi. Lisäksi myymme heinäpellettiä ravinnoksi eläimille. Pelletti on ekologinen ja luonnonmukainen valinta, jonka käytöstä luonto kiittää.

 

Toimitamme pelletit Hämeenlinnan Lammin toimipisteeltämme asiakkaille ympäri Suomen. Lue lisää pellettien ominaisuuksista ja tee tilaus!

HUOM

Pelletti A1, 6 mm irtopelletti puhallettuna 375 euroa / tonni sis. alv 24% (minimi toimituserä 28 tonnia)

Pelletti A1, 6 mm 1000 kg pakkaus 390 euroa / tonni sis. alv 24% (minimi toimituserä 24 tonnia)


Pelletti A1, 6 mm 500 kg pakkaus 480 euroa / tonni sis. alv 24%


Hintoihin lisätään rahti purkupaikan mukaan.

Toimituskapasiteettimme on noin 9000 tonnia / kk

Varastoltamme noutona myös pienemmät erät.

Yhteyshenkilö: Kalevi Mäkinen p. +358 40 5083 145

Päivitetty 2.4.2023

Tee tilaus tästä

Puhdas ja lisäaineeton luonnontuote

Puupelletti valmistetaan uusiutuvasta puusta, sahauksen ja höyläyksen sivutuotteena syntyvistä puruista ja lastuista. Olki- ja heinäpellettien valmistukseen käytetään puolestaan pelloilta kerättävää heinää sekä olkea. Kaikki myymämme pelletit valmistetaan ilman lisäaineita puristamalla noin 100 asteen lämpötilassa. Puristuksessa ja korkean lämpötilan vaikutuksesta pelleteistä poistuu kaikki mahdolliset haitalliset aineet, bakteerit ja homeet.

 

Puhdas, lisäaineeton pelletti on luonnontuote, joka on täysin turvallinen sekä ihmisille, eläimille että luonnolle. Tiiviiden pellettien käsittely ja käyttö on lähes pölytöntä ja kuljetus sekä varastointi vaivatonta – pelletit varastoituvat yllättävän pieneen tilaan. 

Tutustu tuotteisiin

Lämmitä ekologisella pelletillä

Myymämme puupelletit soveltuvat erinomaisesti kiinteistöjen lämmitykseen. Pellettien koostumus sopii kaikenlaisiin automaattisyöttölaitteisiin lämmityksen jatkuvan ja asianmukaisen toiminnan mahdollistaen. Lämmityspellettiä voit tilata kauttamme myös suurissa, useiden satojen kilojen erissä.

 

Tilaa lämmityspelletit tilauslomakkeella tai kysy lisää ottamalla meihin yhteyttä.

Tee tilaus tästä Meiltä myös koneurakointi

Luonnonmukainen kuivike eläimille

Pelletti on erinomainen valinta eläinten kuivikkeeksi, alustaksi ja virikkeeksi. Myymme 100-prosenttisesti ekologisia heinä- ja olkipellettiä, joka soveltuu mainiosti muun muassa lintujen, liskojen, kissojen, käärmeiden, kanien, marsujen ja muiden jyrsijöiden kuivikkeeksi.

 

Pelletin kosteus on noin 12 %. Erinomaisen imukykynsä ansiosta se pitää eläinten alustat kuivina ja laskee siten tehokkaasti bakteeri- ja pieneliötasoa. Pelletti on pölyttämätön, biohajoava, lisäaineeton ja puhdas luonnonmukainen tuote. Eläinten kuivikepellettien pienin pakkauskoko on 0,5–2 kg.

 

Voit tilata pelletit meiltä myös jatkuvana kuukausittaisen tilauksena! Ota yhteyttä ja kysy lisää tai tee tilaus tilauslomakkeella.

Tee tilaus tästä