Tilaa ekologista pellettiä lämmitykseen ja eläimille Hämeenlinnan Lammilta

Jalmak Oy myy puu- ja olkipelletit lämmitykseen sekä eläinten kuivikkeeksi, alustaksi ja virikkeeksi. Lisäksi myymme heinäpellettiä ravinnoksi eläimille. Pelletti on ekologinen ja luonnonmukainen valinta, jonka käytöstä luonto kiittää.

 

Toimitamme pelletit Hämeenlinnan Lammin toimipisteeltämme asiakkaille koko Suomeen ja Europpaan. Lue lisää pellettien ominaisuuksista ja tee tilaus!


HUOM ! Nouto varastoltamme sopimuksen mukaan !

 

(Pelletti A1 EnPlus 175 € tn.alv 0 % irrallisena EXW Riian satamassa,eräkoot 15 000-20 000 tonnia lastattavissa heti.)

 

Kysy isommista pelletti eristä Kalevilta!

Rekka ja laivakuljetukset kaikkiin Suomen ja Europan rahtisatamiin ja rekoilla 24 tn erissä kaikkialle Suomeen ja Europpaan

Laivaus koko 15 000-70 tuhatta tonnia, myös jatkuvat toimitukset.


Pelletti 6 mm. A1 EnPlus  500 kg 230 €  sis. alv. 24 %

 

Esim.Hämeenlinnassa

Pelletti 6 mm. A1. En Plus 24 tn erä 255 € tn. alv, 0%

 

Varastoltamme noutona myös pienemmät erät ja kuljetukset.

 Myös erillinen puhallus palvelu siiloihin.

Yhteyshenkilö: Kalevi Mäkinen p. +358 40 5083 145

Päivitetty 11.05.2024

Kirjoita teksti tähän

Tee tilaus tästä

Puhdas ja lisäaineeton luonnontuote

Puupelletti valmistetaan uusiutuvasta puusta, sahauksen ja höyläyksen sivutuotteena syntyvistä puruista ja lastuista. Olki- ja heinäpellettien valmistukseen käytetään puolestaan pelloilta kerättävää heinää sekä olkea. Kaikki myymämme pelletit valmistetaan ilman lisäaineita puristamalla noin 100 asteen lämpötilassa. Puristuksessa ja korkean lämpötilan vaikutuksesta pelleteistä poistuu kaikki mahdolliset haitalliset aineet, bakteerit ja homeet.

 

Puhdas, lisäaineeton pelletti on luonnontuote, joka on täysin turvallinen sekä ihmisille, eläimille että luonnolle. Tiiviiden pellettien käsittely ja käyttö on lähes pölytöntä ja kuljetus sekä varastointi vaivatonta – pelletit varastoituvat yllättävän pieneen tilaan. 

Tutustu tuotteisiin

Lämmitä ekologisella pelletillä

Myymämme puupelletit soveltuvat erinomaisesti kiinteistöjen lämmitykseen. Pellettien koostumus sopii kaikenlaisiin automaattisyöttölaitteisiin lämmityksen jatkuvan ja asianmukaisen toiminnan mahdollistaen. Lämmityspellettiä voit tilata kauttamme myös suurissa, useiden satojen kilojen erissä.

 

Tilaa lämmityspelletit tilauslomakkeella tai kysy lisää ottamalla meihin yhteyttä.

Tee tilaus tästä Meiltä myös koneurakointi

Luonnonmukainen kuivike eläimille

Pelletti on erinomainen valinta eläinten kuivikkeeksi, alustaksi ja virikkeeksi. Myymme 100-prosenttisesti ekologisia heinä- ja olkipellettiä, joka soveltuu mainiosti muun muassa lintujen, liskojen, kissojen, käärmeiden, kanien, marsujen ja muiden jyrsijöiden kuivikkeeksi.

 

Pelletin kosteus on noin 12 %. Erinomaisen imukykynsä ansiosta se pitää eläinten alustat kuivina ja laskee siten tehokkaasti bakteeri- ja pieneliötasoa. Pelletti on pölyttämätön, biohajoava, lisäaineeton ja puhdas luonnonmukainen tuote. Eläinten kuivikepellettien pienin pakkauskoko on 0,5–2 kg.

 

Voit tilata pelletit meiltä myös jatkuvana kuukausittaisen tilauksena! Ota yhteyttä ja kysy lisää tai tee tilaus tilauslomakkeella.

Tee tilaus tästä